Jimmy's Farm

Jimmy's Farm
The Brief

To update the butchery and farm shop to appeal to a diverse client base across Suffolk and Essex, and provide a great shopping experience which would involve demonstrations by the master butcher. 

The Solution

The additional entrance space was reopened, enhancing the light and improving foot flow. Locally made display towers and shelving units created an open and adaptable environment. Lighting and hanging racks were key to the scheme to create interest at a high level in the large impressive vaulted barn. A specific stage/butchers block with period tiled floor provided the butcher with a space to carry out demonstrations.

Jimmy's Farm
Jimmy's Farm
Jimmy's Farm
Jimmy's Farm
Jimmy's Farm
Jimmy's Farm
newsletter signup
For interiors news, tips, competitions, offers and more.